StarteSammen

StarteSammen-ordningen hos Hundevis er en satsning på nye og erfarne hundeeiere som ønsker et godt miljø for felles målrettet trening med hund.

Vi i Hundevis ønsker våre venner opp og frem, og vi ønsker at alle hunder og eiere skal få sjansen til å vise at de kan noe. Derfor starter vi nå flere ulike grupper, der hundeeiere som ønsker å sette seg mål sammen og nå dem i lag gjennom fellesskap kan møtes. Vi har en ansvarlig for hver gruppe som har ansvaret for organiseringen og denne tar initiativ til trening og samlinger.

Gruppene vi har laget er følgende:

  •  Kokurranselydighet og Bruks (NBF/RIK)
  •  Rallylydighet
  •  Smeller
  •  Blodspor
  •  Agility

Målet er å komme seg til start i løpet av sesongen 2018/2019 med hele gruppen, enten det er uoffisielle konkurranser eller offisielle.

Hvordan blir man med i gruppene: 

Man må ha deltatt på eller skal delta på kurs hos Hundevis innen den grenen man ønsker å satse på: Grunnferdighets-, lydighets-, brukshund-, agility- eller smellerkurs.

For lydighet/Rally/Agility og Smeller: Leie innendørstreninger min 4 mnd i løpet av 1 år (fellestreningene går innendørs, leie av lokaler er kr 300 per mnd)

Blodspor: Delta på min 4 samlinger som legges opp av ansvarlig i løpet av  perioden (pris 200 kr per samling).

Resten av treningen utendørs (evnt i lokaler ved kapasitet) avtales i gruppene og der gjør alle som de ønsker. Man kan fint delta på flere grupper om man ønsker å satse på flere sporterJ

 

Hundevis tilbyr innendørstreninger 1.November 2017:

Pris per mnd for å leie er 300,-

Ingen bindingstid, man betaler kun de mnd man bruker lokalene. Det er satt opp faste fellestreninger per uke på kveldstid der man kan delta ved å leie. For å delta på fellestreningene kreves det kurs/samlinger hos Hundevis for den aktuelle dagen.

Treningen er slik klokken 19.00 med følgende tema

Mandager: Smeller

Tirsdager: Agility

Onsdager: Rally

Torsdager: Lydiget

Fredager:  Valgfritt- bruk fb-gruppe for å avtale med hverandre (fom 17.00)

Søndager: 17.00-21.00 Lydighet/Rally/Bruks-momenter

 

Helger kan også benyttes etter avtale når det er ledig i lokalene. Mail til marita@hundevis.as