Hundebarnehage

Hundebarnehagen holder til i idylliske omgivelser på Kvaløya, med stort uteområde like ved.  Vi tilbyr fast plass, 1-5 dager i uken, eller drop-in. Hundebarnehagen har åpent mandag-fredag fra kl. 07.00-17.00. Våre firbente hundevenner må leveres senest kl. 09.00 og kan hentes tidligst kl. 15.00. 

Mobil: 960 16 913

epost: Hundebarnehagen@hundevis.no

Ønsker du plass til hunden i hundebarnehagen?

Søknader behandles fortløpende. Søknaden skal inneholde all informasjon med hensyn til hundens atferd mot andre hunder og andre viktige opplysninger som vi bør ha kjennskap til. Behandlet og godkjent søknad er økominisk forplikende.

Bestilling av drop-in (eller eksta dager må gjøres før kl 17.00 dagen før på mail). Ved akutt behov for drop-in kan man ringe til mobil mellom 07.00-08.00 samme dag. Bestilte drop-in må avbestilles min 24 timer i forveien for å ikke bli fakturert.

I hovedsak er det kun mulig for hunder som går overens med både tisper og hannhunder å søke om plass. Ta kontakt med oss hvis usikkerhet omkring dette.

Priser

Fast plass:

5 dager i uken: 3600 kroner per måned

4 dager i uken: 3150 kroner per måneden

3 dager i uken: 2400 kroner per måned

2 dager i uken: 1850 kroner per måned

1 dag i uken: 1200 kroner per måned

Drop-in: 450 kroner per dag

Klippekort drop-in:

10 drop-in dager: 3400 kroner (340 kroner per dag)
5 drop-in dager: 1950 kroner (390 kroner per dag)

Klippekort har gyldighet på 12 mnd fra første klipp er brukt. Klippekort følger hunden og kan ikke benyttes av andre hunder eller selges videre.

For drop-in, send e-post med dato du ønsker å ha hunden hos oss.

 

Der hundebarnehagen er et ledd i rehabilitering av problematferd, eller der hundene trenger ekstra tilrettelegging eller trening utover det som er vanlig, vil andre priser gjelde. Ta kontakt for mer informasjon per mail eller telefon.

Hverdagen i hundebarnehagen

Hundene deles i passende lekegrupper flere ganger om dagen. De får også gå på tur sammen med ulike grupper. Vi prøver å variere dagene til hundene så mye som mulig, slik at alle hundene både får leke løse og lære seg å gå rolig i bånd med flere hunder.

Valper får mer miljøtrening enn voksne hunder og vi tar dem med til veterinær, ved kjøpesenter og de får også hilse på mennesker vi vet er hundekyndige. Dette er fordi valper trenger mye trening på dette.

Når hundene er hos oss skal hver enkelt hunds behov ivaretas og vi er svært nøye på å følge med og kontrollere hundene med hensyn til ulike personligheter og intensitet i lek, samt størrelse og alder på hunden.

Vi har en egen Facebook-gruppe der vi legger ut bilder og små filmsnutter fra hundenes hverdag

Det er mulig å ta igjen dager for de som må ha hunden hjemme ved løpetid eller sykdom på hunden. Sykdom hos eier eller andre årsaker til at hunden ikke er i barnehagen gir ikke ekstra dager eller reduksjon i betaling. Ved fast plass er man økonomisk forpliktet til å betale for 6 måneder av gangen, selv om man velger å ha hunden borte fra hundebarnehagen ved ferie eller lignende.

 

Hvorfor ha hunden i hundebarnehage?

 Svært mange hunder har for lite erfaring med andre hunder. Det vil si at de har tilbrakt for lite tid sammen med ulike hunder for å bli god på hundespråk og signaler. Dette er noe bare hunder kan lære hverandre og helt fra valpen er veldig liten trenger den å få tilbringe tid med flere hunder av ulike raser. Hunden trenger å få mange positive opplevelser for å lære seg at alle raser er hunder, og den trenger å lære seg å respektere grenser.

En av de store fordelene med hundebarnehager at hundene lærer seg alle aspekter av det å være sammen med andre hunder, både lek og sosialisering, men også ro, avslapping, passering og bare det å gå rolig i bånd sammen med 4-6 andre hunder på turer.

Vi tar også inn hunder med problematferd for opptrening, og det lages da en egen avtale for hver hund. 

Metoder / Trening

 Vi trener og underviser etter positive metoder og alle som jobber med hundene i hundebarnehagen trener og håndterer hunder på denne måten. Vi er opptatt av at hundenes behov og velferd blir ivaretatt med utgangspunkt i den enkelte hunds personlighet og egenskaper, aktivitets- og stressnivå, samt trygghet på mennesker og i ulike miljø.

Vi tilbyr også en rekke kurs gjennom vår hundeskole.

Ansvar, sikkerhet og regler

Hundebarnehagen har åpent mandag-fredag fra 7.00-17.00.
Hunder skal leveres før kl.09.00 og kan hentes tidligst kl. 15.00. Vi er som regel ute og kommer inn tidligst kl. 15.00. Ved senere levering eller ved henting før kl. 15.00 skal det avklares på forhånd. Ring eller send SMS til mobil 960 16 913 eller e-post til hundebarnehagen@hundevis.no
Av sikkerhetshensyn tillater vi ingen eiere å gå inn i lokalet med hundene i forbindelse med innlevering eller henting.
Hundene forlates aldri inne løse eller i gjerdet uten tilsyn, og det er ikke lov å gå inn i lokalet å ta på noen av hundene. Eier av hund er ansvarlig for å opplyse alle andre som henter/leverer hunden om våre regler.
Hunden må være vaksinert og helsetilstand skal sjekkes jevnlig hos veterinær. Ved mistanke eller påvist tilfelle av alt som kan være smittsomt, skal hunden holdes hjemme og vi skal orienteres om behandling.
Hunder som har plass i hundebarnehagen må være veterinærforsikret og ved skader på hund eller om hunden skader en annen hund er det eier som er ansvarlig for dette og bruker egen forsikring.
Hunder som har løpetid skal holdes hjemme.
Melding om sykdom, ferie eller annet fravær skal gis til Hundebarnehagen på mobil 960 16 913 eller mail hundebarnehagen@hundevis.no
Bindingstid er på 6 måneder for fast plass.
Du får tilsendt faktura på e-post 1.hver mnd med forfall 15. Det kan benyttes avtalegiro på fastplasser.  Man kan  også velge å forhåndsbetale for flere mnd av gangen om man ønsker.
Vi har stengt alle helligdager og det gis ikke reduksjon i månedsprisen ved helligdager.
LUS: Alle hunder må være behandlet med Expot eller lignende preparat minimun 2 døgn før de skal til hundebarnehagen (untat drop-in). Resept på Expot og opplæring fås hos AniCura Dyreklinikk i Tromsø  mot et reseptgebyr på kun 127,- kr. Da får man en stk resept man kan hente ut flere behandlinger på. Alle hunder skal behandles først ved oppstart, og deretter i perioden okt-jan hver 4.uke (eller så ofte som preparatet tilsier) Bestilling av Expot el. hos klinikken på Kvaløya vegg i vegg med Hundebarnehagen- ring 776 54000 for å bestille time.