Butikk

Hundevis har et eget butikkutsalg i Kobbeveien 5, samme bygg som Hundebarnehagen og Anicura- Inngang til butikken er på vestsiden av bygget. Vi selges hundeforene Orijen, Acana, Vom (frossen ferskför).  Som spesialbutikk for kun hund har vi et stort utvalg av en rekke varer innen alt man måtte trenge til sin hund. Belønningsleker og aktivitetsleker til hunder har fått stor plass i vårt sortiment, samt gode dekke og klær til hunder. 

ÅPNINGSTIDER HUNDEVIS BUTIKK: 

Vi har åpent på arrangementer og man kan handle etter avtale. Ved kurs eller foredrag er butkken åpen, kunder i hundebarnehagen kan bestille varer på mail/telefon og få dette levert med hunden i hentingen.  Vi kan tilby hjemmelevering til kunder etter avtale. Vareutvalg, foredrag og andre arrangementer med åpen butikk annonseres på vår facebookside jevnlig.  HUNDEVIS

 

 KONTAKT OSS på:  MOBIL 960 16 913 eller mail oss på hundebarnehagen@hundevis.no for info om vår butikk 

 

 

  Utvalge Lørdager er det åpen butikk mellom klokken 11-15, samt gratis valpelek inne og hundetreff i gjerdene våre -les mer under:  

 

 

LØRDAGSÅPEN BUTIKK  MED VALPELEK OG HUNDETREFF  2021: Info kommer 

 

INFO OM VALPELEK OG HUNDETREFF VED LØRDAGSÅPEN BUTIKK 

Valpetreff mellom kl 11-12 inne på Hundevis, Oppmøte kl 11.00 (under 5 mnd).

Oppmøte Hundetreff kl 12.30 ved Rema 1000 (over 5 mnd)

Parkering ved Rema 1000.

All parkering på nord-siden av bygget vårt, og ta hensyn til naboene, så ingen lufting av hunder i deres oppkjørseler/hager. Det er ikke en instruktør til stede på treffene, kun en ansatt som har butikken og møter opp 11.00 og 12.30 for å informere om regler og gjerder mm på våre treff. Alle er ansvarlig for sin egen valp/hund.  Det er viktig til å møte presis til treffene om man vil være med:)

Hunder med problematferd mot andre hunder kan ikke kommer på treff, for dette har vi andre tilbud.

Hunder med symptomer på sykdom som kan smitte andre hunder er ikke tillatt på våre hundetreff.